maandag 4 juli 2016

Witte vloerlak

Profiteer van extra korting op Trae Lyx verf en snel thuis geleverd. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. CetaBever vloerlak dekkend wit zijdeglans liter is een zijdeglans, dekkende, waterverdunbare vloerlak voor binnen.


De lak beschermt de vloer tegen water, vuil en verwering. Daarnaast is de lak kras- en slijtvast en kan de lak dus tegen een stootje. De terpetinegedragen lak is makkelijk aan te brengen.

Er is ook TOPP met iets wit als u een whitewash effect wilt. Eenmaal aanbrengen en dan afmaken met TOPP kleurloos. TOPP kan ook gebruikt worden op beton of cement, dit is echter wel sterk afhankelijk van de ondergron vraag advies en maak in ieder geval een teststuk. Het beschermt de vloer tegen water, vuil en verwering. De lak is speciaal geschikt voor vloeren, vloerdelen en betimmeringen.


Cetabever Vloerlak Dekkend Acryl L 3Wit. Rambo vloerlak is verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten en dekkende en transparante kleuren. CetaBever dekkende vloerlak is een watergedragen lak op basis van styreen acrylaat, verkrijgbaar in.


GAMMA vloerlak kleurloos hoogglans 7ml is een kleurloze lak met poly urethaan versterkt.

Hierdoor ontstaat een extra harde toplaag op hardhouten vloeren, en parket zodat deze intensief belast kunnen worden. Het is een transparant product waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. Het is geurarm en snel droog waardoor je de vloerlak probleemloos binnenshuis kunt gebruiken. Glitsa Vloerlak is een professioneel en hoogwaardig product voor een langdurige bescherming van zachthouten vloeren en kurkvloeren. Gebruik bij het schilderen of verven lak voor binnen.


Zoals Flexa Strak in de lak, blanke lak en vloerverf. Tot en met de 3e laklaag was er niets aan de hand. Het product is oplosmiddelhoudend.


Na de 4e laklaag viel me op dat er een witte waas op sommige plekken aanwezig was. Vooral op plaatsen waar de lak iets dikker aangebracht was. Ook op plaatsen waar een scherpe binnenhoek aanwezig is zie je de witte laag.


Vooral in de binnenhoeken lijkt het alsof er witte verf in de hoek zit. Vloerlak PU dekkend van Koopmans, de dekkende oliebasis (terpentineverdunbare) vloerverf. Dit is op zich een sterk product, het is echter wel gemaakt als base coat - clear coat systeem. Men schildert dus eerst de vloer dekkend met deze isolerende verf en daarna kiest men de gewenste blanke vloerlak om het af te werken, van ultramat tot hoogglans.


Zie voor meer specifieke uitleg het betreffende product. NB: Kant en klare dekkende kleuren zijn eiglans. Het verbruik is ongeveer - 10m² per liter.

Let op: Hermadix Vloerlak word helaas niet meer geproduceerd en is daardoor een uitlopend product. Wij adviseren u om voldoende te bestellen, aangezien de voorraad niet meer word aangevuld. Een goede witte vloerlak halen (ga niet naar de gamma oi maar naar een speciaalzaak) en lak af met parket of traplak tegen het slijten.


Witte lak koop je bij HORNBACH. Of je nu kiest voor de Histor witte lak, flexa witte lak of onze eigen Hornbach witte lak je werkt er objecten keurig en duurzaam mee af. Over de prijs hoef je niet te twijfelen, HORNBACH biedt namelijk de laagste prijsgarantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts